Um tú ikki hevur Facebook, kunnu vit leggja lesarabrævið inn fyri teg. Send lesarabrøv til redaktion@knassar.fo.

 


 

  

Soleiðis leggur tú á Lesaran

Tað er ókeypis at leggja lesarabrøv á lesarin.fo.

1. Rita inn umvegis Facebook
2. Ger eina yvirskrift
3. Legg mynd afturat
4. Skriva lesarabræv
5. Goym

  Privacy policy

Virus er døde organismer

2020-11-14 23:17

Orsøkin til at eg skrivi hetta á donskum er tann, at eg eisini breiđi hesar sannleikar runt í Danmark har tađ jú búgva uml. 5,8 milliónir menniskjur, og eg eri limur í heilt nógvum bólkum har tann størsti av teimum hevur 15.000 limir, og nógvir av limunum deila hetta víđari til sínar FB vinir sum aftur deila hetta víđari til sínar FB vinir. Miđlarnir kunnu ikki longur búra sannleikan inni. Og sannleikin skal seta fólkiđ í frælsi, sum skriva stendur: ”Og Harrin er Andin, og har sum Andi Harrans er, har er frælsi”. (2. Kor. 3:17). Og hetta avdúkar fyri okkum, at várt samfelag/ríkisfelagsskapurin írokna Føroyar og Grønland, ikki enn hevur tikiđ ímóti Jesusi Kristi, tí at fólk flest trúgva lygnini Covid19. Og lygnin førir í eitt ævigt fortapilsi. Veljiđ tí hvørjum tit vilja trúgva og tæna, sannleikanum Jesusi Kristi ella lygnini Covid19. Endastatiónin er hvør sín!

Hetta eg leggi fram her, áttu allir læknar, yvirlæknar, fyrrverandi læknar, sjúkrahúsverk og heilsumyndygleikar v.m. annars at vita, og áttu harviđ eisini havt bođađ fólkinum frá, at eingin nýggj deyđilig virus hevur nakrantíđ veriđ á skránni. Men tíverri, øll somul áđurnevndu valdu heldur at verja eina djevulska lygn.

Hvat var prísurin fyri at selja sína sál til djevulin og satan? Tí, tađ gjørdu hesi! Sum skriva stendur: ”Tit eru av einum faðir - djevulinum - og tit fara at gera tað, sum faðir tykkara lystir. Hann var frá upphavi manndrápari og stendur ikki í sannleikanum; tí sannleiki er ikki í honum. Táið hann talar lygn, talar hann av sínum egna, tí hann er lygnari og faðir lygnarinnar”. (Jóh. 8:44).

Virus er døde organismer

En virus kan ikke af sig selv skabe en anden virus. Derfor har den ingen evne til at replikere.

Virus har ingen evne til at gøre noget, medmindre det er indarbejdet i en levende organismes genetiske maskineri.

En levende organisme kan være et dyr, det kan være en plante, det kan være bakterier og det kan være mennesker. Så i og for sig kan en virus ikke skade et menneske medmindre det er indlejret i det genetiske maskineri, og noget tænder det, for at få mere ud af det (bliver flere af dem).

Men vi går rundt fra øjeblik til øjeblik og fra dag til dag med vira der tændes af eksterne (udefra kommende) kræfter, som f.eks. af vores tanker, af vores fødevarer, af vejret, af gennemtræk, ændringer af årstider, af følelser, af stressfaktorer og af kemikalier osv., hvorved vi udsættes for toksiner. Disse vira signaliseres af en ekstern (udefrakommende) styrke, der skal tændes i vores genetiske materiale.

Det interessante ved det er, at den menneskelige krop blev født med mere end en halv million vira, der allerede var indlejret i dets genetiske kode. Så vi i vores samfund og vores kultur går faktisk rundt og tror, ​​at vira ikke er i vores krop før nogen der er syg, giver dem til os, og det er faktisk en forkert opfattelse af sagens natur!

Hvad der er endnu mere interessant er, at kroppen indeholder over 100 billioner bakterier. Altså, vi går og render rundt med flere kilo af disse bakterier i og på os hver eneste dag. Hvorfor mon alle disse vira og bakterier, som vi har rendt rundt med os og på os hele livet, nu lige pludselig i 2020 er blevet superfarlige i vores samfund? Make no sense at all.

Vira er også i stand til at blive indlejret i bakterierne, så når vi har mere end en halv million vira kodet inden for vores genetik, og vi yderligere har over hundrede billioner bakterier der forer os, da har vi potentialet til at være mere virus end vi er mennesker, men problemet er, at vi altid overvejer, at den eneste måde at udsættes for en virus på er, at en der er syg overfører det til os, og vi forstår ikke, at vira konstant replikerer inde i vores krop i vores celler, og at de replikerer konstant i bakterier uden at vi af den grund bliver syge deraf.

Vi indånder konstant vira fra luften, men vi er ikke syge af den grund hvilket betyder, at der skal være noget andet til stede før denne virus kan gøre nogen skade. Viruset alene kan ikke gøre nogen skade. Og grunden til denne formodning, ​​at der skal være noget andet til stede før et virus kan forårsage sygdom, er fordi alle symptomerne i en virussygdom fører til et eksternt udtryk for symptomer, hvor noget fjernes fra kroppen og hvor der er udledning af toksicitet.

Denne ”såkaldte” SARS-CoV2 sygdom forudses ikke med den klassiske eksternalisering af symptomer som enhver anden virus. Det præsenterer faktisk en internalisering af symptomer. Hvad vi så hos mennesker, der præsenterede med ”såkaldte” SARS-CoV2-infektion, var hypoxi, tab af ilt, organsvigt på grund af tab af ilt, åndedrætsbesvær og hoste på grund af ilttab og potentialet for øget koagulation, tab af smag og tab af lugt, neurologiske symptomer, men dette lyder ikke som en virussygdom, og det er det heller ikke. Dette præsenterer sig ikke som en klassisk coronavirus sygdom. Det præsenterer bestemt ikke som en klassisk luftvejssygdom, og det præsenterer bestemt ikke som nogen klassisk sygdom, så hvis dette virkelig er en virus, hvilken slags virus er der da talen om? Fordi dette ikke er den måde som vira klassisk opfører sig i menneskekroppen.

Generel tænkning er: At den eneste måde at få en sygdom er, hvis nogen videregiver det til dig. Og når vi tager et skridt tilbage og ser på, at kroppen allerede har over 100 billioner organismer, da må vi spørge os selv om hvordan kom alle disse organismer derhen? Fordi de kom ikke alle derhen fra mennesker. De kom der fordi vi indånder dem, vi spiser dem, de lander på vores hud hvilket afslører for os, at vi kan blive udsat for hundreder af billioner af organismer og alligevel ikke blive syge.

Og mange af os går rundt og tænker, at vi ikke har nogen organismer i os, og at vi ikke har nogen bakterier i os, og den eneste måde at få dem på er, hvis nogen overfører det til os, og den eneste måde nogen kan overføre det til os er, hvis de er syge. Nu pludselig har vi åbnet en helt ny forståelse af vores helbred, at folk kan give dig vira når de ikke er syge og inficere dig, men dette har været sandt og kendt i århundreder. Vi modtager altid organismer fra hinanden fordi vi trækker vejret. Vi trækker vejret ind og vi puster vejret ud, og vi spiser altid organismer fordi de lander på vores mad. Og vi er født med organismer, og denne idé om, at den eneste måde at få en organisme i sig er fra en anden person, er en meget kortsynet og begrænset tænkemåde. Eksponeringen (blive udsat) for organismen er ikke tilstrækkelig til at gøre os syge, og dette faktum, at vi har over 100 billioner mikroorganismer i vores krop er et bevis på, at eksponering for organismer ikke er tilstrækkelig til at gøre os syge.

Derfor er vi nødt til at ændre vores tankegang for at erkende, at eksponering for organismer ikke gør os syge hvilket betyder, at der skal være visse betingelser til stede der tillader nogen at blive syg. Disse organismer tænder sig selv og slukker sig selv som reaktion på miljøfaktorer såsom ”fødevarer, luftkvalitet, temperaturændring, gennemtræk, årstidsændringer, stress i miljøet, elektromagnetisk stråling, 5G, følelser, psykologi, krig, fattigdom, sult og mange andre ting i miljøet, som mikroorganismer udsættes for af de eksterne kræfter omkring os.

Guldkorn fra artiklen

"Hvis dette er en virus (Covid19), hvorfor skulle medicin som hydroxychloroquin og ivermectin, der behandler parasitter, få patienter til at blive bedre?"

”Hydrogencyanidforgiftning, elektromagnetisk strålingsforgiftning eller endda parasitiske infektioner kan meget vel være grundårsagen til det, vi har lært at mærke som Covid 19. (som dog ikke eksisterer)”

"En virus har ingen evne til at replikere, medmindre den er indlejret i en levende organismes genetiske maskineri."

"Den menneskelige krop er født med mere end en halv million vira, der allerede er indlejret i dets genetiske kode."

"Kroppen indeholder over 100 billioner bakterier, og vira er i stand til at blive indlejret i bakterierne."

"Vi har potentialet til at være mere virus, end vi er mennesker."

"Vira gør os ikke syge, medmindre der er tilstande i kroppen og tilstande uden for kroppen, der signalerer for aktivering af disse vira."

"Alle symptomerne i en virussygdom fører til et eksternt udtryk for symptomer."

"Eksponering for organismer gør os ikke syge."

"Disse organismer tænder sig selv og slukker sig selv som reaktion på miljøfaktorer."

"Vi kan blive udsat for hundreder af billioner af organismer og ikke blive syge."

"Eksponeringen for organismen er IKKE tilstrækkelig til at gøre os syge."

Virustriggers: ”Disse organismer tænder sig selv og slukker sig selv som reaktion på miljøfaktorer så som” fødevarer, luftkvalitet, temperaturændring, gennemtræk, årstidsændring, stress i miljøet, elektromagnetisk stråling, følelser, psykologi, krig, fattigdom, sult og mange andre ting i miljøet, som mikroorganismer udsættes for af de eksterne kræfter omkring os. ”

At være syg uden symptomer, kan umuligt lade sig gøre! Testformen man benytter sig af (RT-PCR), er ikke konstrueret til diagnostering. Den er ubrugelig til formålet.

Virus er naturligt til stede - vi kan ikke få den væk - stop testning og stop med at sætte folk i karantæne. Det giver ikke mening uden så, at der ligger forbryderiske tanker bag!

Covid19 er et gigantisk fupnummer samt en gigantisk forbrydelse imod menneskeheden!

Hvussu kunnu tit, sum bakka upp um hesa djevulsku lygnina ”Covid19”, rokna viđ at sleppa undan dómi helvitis?

Umvendiđ tykkum tí OG trúgvi á evangeliiđ. At trúgva á Jesus og varđveita lygnina, er ikki Kristusar evangelium!

Símun A. Klein