Um tú ikki hevur Facebook, kunnu vit leggja lesarabrævið inn fyri teg. Send lesarabrøv til redaktion@knassar.fo.
Soleiðis leggur tú á Lesaran

Tað er ókeypis at leggja lesarabrøv á lesarin.fo.

1. Rita inn umvegis Facebook
2. Ger eina yvirskrift
3. Legg mynd afturat
4. Skriva lesarabræv
5. Goym

  Privacy policy

Tveir la´Kaj-ar

2019-05-29 18:22

Her er statsministeren Lars Løkke sammen med tidligere lagmand Kaj L.H.Johannesen - som fik gennemtrumfet en lagtingslov for en privat virksomhed, og med følgende direkte brud på de mest basale regler i Danmarks Grundlov - at alle love er ens gældende for enhver borger.
Lex-Tvind eksemplet fra Folketinget fik følger, men det gjorde Lex Varðin Pelagic ikke - selv om danske advokater forsøgte at etablere en civilsag. Årsagen til at Civilstyrelsen afviste sagen var, at den endte på Lars´s kontor, og med tommelen ned - selv om Rigsombudsmanden erkendte, og at samtlige udskrifter fra Lagtings behandlingen af sagen afslørede, at der blev vedtaget en singular lov.
Og bagvedliggende årsag til at Østre Landsret og evt. Højesteret absolut ikke måtte få sådan en sag til behandling var, helt enkelt: at den danske regering med Lars - og kammeraten her, Kaj L.H.Johannesen - på ingen måde ønskede at se en færøsk lagtingslov annuleret af det danske retssystem. Det ville være benzin på bålet...og skulle undgås for enhver pris.

Sådan arbejder to lakajer og undmålere, som ingen respekt har for parlament eller demokrati. Begge to er håndlangere for private interesser / spekulanter og bør stemmes ud nu chancen er der.