Tað riggar í løtuni ikki at leggja lesarabrøv á Lesarin.fo umvegis Facebook.

Fyribils skulu lesarabrøv sendast til redaktion@knassar.fo, so leggja vit tað út fyri teg.

Terrorvåbenet Covid19

2021-03-29 17:20

Der findes næppe nogen større terroraktion der har forårsaget så stor en skade og dertil medhørende dødelige følger, som Covid-19-krisen har forårsaget og fortsætter med at forårsage.

Denne Covid-19-krise bør omdøbes til “Covid-19-skandalen”, og alle de ansvarlige bør retsforfølges for skader på samfundet på grund af manipulation og forfalskede testprotokoller m.m..

Denne skandale er i mellemtiden blevet til den største forbrydelse mod menneskeheden nogensinde, som desværre har fundet alt for mange velvillige følgere, der fuldt ud samtykker denne form for forbrydelse og terrorisme.

Denne skandale har også vist med stor sandsynlighed, grænsende til vished, at Covid-19-skandalen på intet tidspunkt har været et sundhedsanliggende.

Det var snarere et spørgsmål om at cementere magten - ulovligt, fordi den blev opnået ved kriminelle metoder - for den korrupte klike, ved at overføre befolkningernes velstand til medlemmerne af denne kliken, ved bl.a. at ødelægge de små og især mellemstore virksomheder.

Til gengæld kunne andre platforme således tilpasse deres markedsandele og deres formuer.

“Vi har set, hvad der er blevet bekræftet igen og igen: "Virussens farlighed er omtrent den samme som den sæsonbetingede influenza, uanset om det er en ny virus (helt eller delvist fabrikeret), eller vi bare har at gøre med en almindelig influenza omdøbt til “Covid-19 pandemi”. (Sidstnævnte er jeg selv 100% overbevist om, hvilket især viser sig ved, at fra og med den 11. marts 2020, har der på intet tidspunkt været registreret et eneste influenzatilfælde fra officiel side).

Influenzaen forsvandt og abrakadabra dukkede Covid19 ud af det blå ingenting.

I mellemtiden er RT-PCR-testen ikke engang i stand til at fortælle os noget om smitsomme infektioner.

For at gøre tingene endnu værre, har de sundhedsmæssige og økonomiske skader, forårsaget af anti-covid-foranstaltninger, været så ødelæggende, at det må kaldes et historisk unikt niveau af ødelæggelse.”

“Det er oplagt, at sundhed aldrig rigtigt er blevet diskuteret i forbindelse med fake covid19, bortset fra, at injektioner med genetisk eksperimentelle midler forklædt som ‘vacciner’ nu forårsager alvorlige skader, inklusive med dødelige konsekvenser i masseskala.

Verdens befolkning har fungeret som prøvekaniner for disse eksperimentelle genmodificerede injektioner, både gradvist og ekstremt hurtigt.

For at skabe panik i befolkningen, er der indført farlige og skadelige nedlukningsforanstaltninger (selv ifølge WHO) med obligatorisk, unødvendig og farlig maskebæring samt unødvendig og kontraproduktiv social afstand.

Befolkningen blev således gjort “klar” til injektionerne.”

Derfor er det helt misvisende, at man fra politisk side anbefaler en vaccine der ikke eksisterede før den 11. marts 2020, velvidende om, at det tager mindst 7 år at udvikle en holdbar, gennemtestet vaccine. Den mest almindelige kendte tidsramme er 10-15 år. Men i Covid19 skandalen, har det kun taget ca.10 måneder at udvikle en ny vaccine. Dette er selvfølgelig fup og svindel og ligger der helt andre lyssky, dræbende årsager bag denne vaccinepolitik.

Ved at injektere folk denne nye utestede vaccine, så bliver raske menneskers eget immunsystem sat ud af kraft, der ellers skulle beskytte en mod samtlige viruser.

Alene disse nævnte aspekter af den gidseltagning, som bl.a. den vestlige verden har været offer for i næsten et år nu, burde logisk set være tilstrækkeligt motiverende til at få os til, én gang for alle, at forstå, at vi står over for et “populicid (folkedrab)”, som kun venter på at knuse os, hvis vi forbliver inaktive, med armene i vejret råbende hallelujah, og uden at gøre noget.

Folkedrab er ikke menneskets opgave her på jorden, selv om dette desværre bliver praktiseret alt for meget. Vores opgave er at stoppe det!

At kæmpe for generobring af vores frihedsrettigheder, burde være en selvfølge.

Hellere dø i kamp, end at rådne op og dø af en giftig eksperimentel sprøjte frivilligt, der er fremstillet på et falsk grundlag.

Lige nu sidder de fleste på dødsgangen og venter på dødssprøjten.

Før loven om tvangsvaccinering blev vedtaget, var der ingen der døde AF fake covid19. Nu, hvor vaccineprogrammet er blevet aktiveret, er der allerede registreret i tusindvis af vaccinedøde, dvs., DØDE AF VACCINEN! Ikke MED, men AF!

It's also called GENOCIDE! 

Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder ……, fordi da kan døden ikke skade dig alligevel!

Símun A. Klein