Tað riggar í løtuni ikki at leggja lesarabrøv á Lesarin.fo umvegis Facebook.

Fyribils skulu lesarabrøv sendast til redaktion@knassar.fo, so leggja vit tað út fyri teg.

Lidt om RT-PCR testen

2021-03-28 15:43

RT-PCR testen er ikke anvendelig som ”stand-alone” test til at detektere ny coronavirus.

Først skal siges, at som udgangspunkt er dette begreb ”ny coronavirus” en farce. I realiteten findes der ingen ny coronavirus eftersom ingen ny virus er isoleret og oprenset, og derfor er den heller ikke blevet videnskabeligt bevist som eksisterende.

I Sverige har ”Folkhälsomyndigheten” slået fast, at ”RT-PCR testen ikke skelner virus, der kan inficere kroppens celler, fra virus som uskadeliggøres af kroppens immunforsvar. Man kan derfor ikke anvende disse tests til at afgøre, om et individ er smitsom eller ej.”

I Portugal har en domstol, samt den efterfølgende appeldomstol, begge underkendt RT-PCR testen som et sundhedsfagligt og videnskabeligt validt værktøj til at diagnosticere smitte med såkaldte ny coronavirus. Her blev det fastslået, at RT-PCR testen har op imod 97% falske positiver, hvilket er fastslået af 22 højt estimerede videnskabsfolk i forbindelse med Covid19 retssager i Portugal.

Fakta er, at RT-PCR testen giver 100% falske positiver.

Flere andre lande er kommet til selv samme konklusion.

Og det var på baggrund af denne særdeles ubrugelige test, at Danmark og rigsfællesskabet blev lukket ned, dvs., baseret på løgn og bedrageri, baseret på opdigtede, ikke eksisterende høje smittetal. På grund af dette løgnagtige bedrageri, blev Danmark og rigsfællesskabet yderligere gældsat, mange mistet deres arbejde samt endnu flere frataget deres rettigheder og frihedsrettigheder m.m..

Ufortrødent fortsætter man med denne svindleriske adfærd.

Ifølge RT-PCR testens opfinder, Kary B. Mullis, fortæller selve testen ingenting om, hvorvidt man reelt er syg, eller om man blot har været udsat for en nylig svækkelse af kroppens forsvarssystemer. Hans egne ord er som følger:

"The measurement for it is not exact at all. RT-PCR is used to make a whole lot of something out of something. The RT-PCR test doesn,t tell you that you are sick, and it doesn,t tell you that the thing you ended up with really was going to hurt you or anything like that!"

Oversættelsen af Kary B. Mullis’s udtalelse: "Det RT-PCR testen måler er slet ikke nøjagtigt. RT-PCR bruges til at gøre en hel masse af noget ud af noget. RT-PCR-testen fortæller dig ikke, at du er syg, og den fortæller dig ikke, at den ting, du endte med, ville virkelig skade dig eller noget lignende!"

Kort fortalt, så er RT-PCR konstrueret til forskning og absolut ikke til diagnostering.

Kary B. Mullis vandt en nobelpris for sin opfindelse, og må man derfor gå ud fra at han var den som vidste bedst hvordan hans egen opfindelse fungerer, men det har vist sig, at alle dem, som ikke har vundet nogen pris for deres slid og slæb, fordømmer opfinderens egen udtalelse om sin egen opfindelse. Meget belejliget døde Kary B. Mullis lige før denne løgnagtige viruspandemien blev søsat. Havde Mullis været i live i dag, så havde han protesteret højlydt angående misbruget af hans egen opfindelse til fremme for en verdensomspændende forbrydelse imod menneskeheden.

Det siger sig selv, at alt dette kommer ind under det glade vanvid, at man benytter sig af en tetsform som er uegnet til at stille en diagnose med, for at detektere en ikke eksisterende virus. Dette er også en forbrydelse imod menneskeheden.

På trods af førnævnte ting og sager, fortsætter RT-PCR test vanviddet i Rigsfællesskabet samt verden over.

Man må desværre se i øjnene, at forbrydelse betaler sig for dem, som slipper godt afsted med dette gigantiske svindelnummer.

Du som læser dette, er du en af disse heldige?

Folk bør forstå følgerne af denne forbrydelse der fremdeles er i gang: ”Hvis denne covid19 forbrydelse, praktiseret af myndighederne selv, ikke kommer til sin opklaring, så kan man heller ikke stoppe de kriminelle processer den har startet!”

Vi vil få en ny norm og en ny moral hvor forbrydelse betaler sig og slaveri vil være en menneskerettighed for A holdet.

Allerede nu er man i gang med at splitte samfundet op i et A og et C hold via såkaldte coronapasset. B holdet, som før var det der kaldtes for middelklassen, er langsomt ved at blive fjernet.

De virkelige terrorister i alle verdenssamfund, er dem der sidder ved magten!

Myndighedsapparaterne i såkaldte rigsfællesskabet, er ingen undtagelse, tværtimod!

Símun A. Klein