Tað riggar í løtuni ikki at leggja lesarabrøv á Lesarin.fo umvegis Facebook.

Fyribils skulu lesarabrøv sendast til redaktion@knassar.fo, so leggja vit tað út fyri teg.

Fakta om Bluffvirussen COVID19

2020-08-20 10:43

Coronavirussen er langt mildere end en influenzavirus som dog også er en influenzavirus, men langt mildere og mindre farlig end den influenza vi normalt kender. Folk er så uoplyste, at de ikke er i stand til at skelne mellem disse to ting, og så dette tredje efterfølgende som omhandler SARS-COV2, også kaldet for COVID19.

For at kunne forstå dette indlæg, så bør man notere sig bag øret, at vi har med tre forskellige begreber at gøre: 1. Influenzavirus som eksisterer, 2. Coronavirus som eksisterer og 3. hvor vi har SARS-COV2/Covid19 som ikke eksisterer. Covid19 er en hjernesvulst som er indpodet i folks hjerner af myndighederne via Main Stream Media. En propagandaistisk infektion.

For det første, så er coronavirussen en gammel kending og er kendt siden 1930’erne. Det samme forholder sig med influenzavirussen, der for første gang blev opdaget i 1933. For det andet, så eksisterer der ikke nogen virus kaldet for SARS-COV2 eller bedre kendt som COVID19. Også benævnt som NY CORONA eller NY CORONAVIRUS.

Man har overhovedet ikke isoleret nogen form for virus således, at man kunne fastslå, om der virkelig findes en ny virus som påstået, og om den smitter fra folk til folk, dvs., om den er luftbåren.

Isolering af virus (Den gyldne standard, Kochs postulater), er ufravigelige krav for at kunne stadfæste, om der virkelig eksisterer en virus af den art, som myndighederne så ivrigt vil have folk til at tro på som fakta. Årsagen til, at man ikke har benyttet sig af denne førnævnte metode er, at der findes ingen NY CORONAVIRUS, som man på propagandaagtig vis så ihærdigt har hjernevasket folk med de seneste mange måneder. COVID19 eksisterer ikke undtaget som hjernevask i folks hjerner, men ikke i virkeligheden.

Der er iøjnefaldende problemer med videnskaben bag denne COVID19 pandemi (mere passende: ”PLANDEMI”), der endnu ikke er løst:

1). SARS-COV2/COVID19 virussen er ikke verificeret som en uafhængig virus ved hjælp af rensning, som ”er den accepterede guldstandard til godkendelse af nye vira”.

2). Anvendelse af RT-PCR-test til SARS-COV2/COVID19 bruger teknologi, der ikke er i stand til at skelne mellem Coronavirus eller andre RNA/DNA-sekvenser, der er til stede i prøverne. Dette betyder, at en RT-PCR-test ikke specifikt kan detektere SARS-COV2/COVID19, hvilket resulterer i diagnoser af COVID19, som ikke er videnskabeligt definitive.

3). I hele landet (Danmark og i det meste af verden) hævder dødsattester COVID19 som dødsårsagen, selvom patienter har alvorlige ”comorbiditeter” (dvs., at man har flere sygdomme eller lidelser på samme tid), og i mange tilfælde ikke engang testet. Ofte siges der dog, at vedkommende døde ”med” Corona, og dette er en afsløring i sig selv, at vedkommende døde ikke ”af” Corona, men man får folk alligevel til at tro på, at disse døde ”af” Corona. Obduktioner udarbejdes ikke, så de ægte underliggende dødsårsager ignoreres. Kort sagt, uden oprensning af nogen ny Coronavirus (Den Gyldne Standard metoden, Kochs Postulater), er der ingen gyldig ”autentificering” (godkendelse, troværdig stadfæstelse) for en uafhængig virus. Derfor er enhver definitiv påstand om, at det forårsager transmitterbare infektioner, sygdom og død, stadig spekulationer og gætterier. Altså, der foreligger ingen beviser for COVID19’s eksistens. Absolut ingen beviser!

4). Computermodelleringen, der projicerede SARS-COV2 som et virulent patogen, der dræber millioner af mennesker og udløste den ekstreme reaktion, har været en indrømmet episk fiasko eftersom, at det ikke gik så galt som man havde tiltænkt dette. Alligevel har denne optagelse ikke ført til en forholdsmæssig revision af den ekstreme reaktion. I stedet er det i vid udstrækning blevet ignoreret som en del af beregningen fremad, for at retfærdiggøre fortsatte økonomiske kriminaliteter samt fortsætte med benhård (drakonisk) lovgivning og administrative regler, som i sidste ende krænker folks grundlæggende samt beskyttende rettigheder.

Kochs Postulater

Kochs postulater er fire kriterier kreeret til at etablere en årsagssammenhæng mellem en forårsagendemikrobe og en sygdom. Postulaterne blev formuleret af Robert Koch og Friedrich Loeffler i 1884 og yderligere udviklet og publiseret af Koch i 1890.

Disse Kochs Postulater er følgende:

1). Mikroorganismen må nødvendigvis forefindes i rigelige mængder i alle organismer, der lider af sygdommen, men ikke i raske organismer.

2). Mikroorganismen må nødvendigvis isoleres fra den syge organisme og dyrkes i en renkultur.

3). Den kultiverede mikroorganisme bør forårsage sygdom, når den introduceres i en rask organisme.

4). Mikroorganismen må nødvendigvis genisoleres fra den podede, syge testvært og identificeres som værende identisk med det originale specifikke patogen.

Renkultur = En cellekultur, også kaldet vævskultur, er dyrkning af celler eller vira i et kunstigt medium uden for deres naturlige forhold.

Altså, denne mystiske COVID19 forklarede virus har stadig ikke været igennem Kochs Postulaters strenge verifikationsprotokoller. Årsagen er den, at det ikke kan lade sig gøre at praktisere denne proces med en virus, der ikke eksisterer.

Da virussen COVID19 aldrig er blevet stadfæstet som en realitet efter den medicinske bog, så findes der heller ingen sygdom der stammer fra denne spøgelsesvirus. (Den mest elendige løgnen der er opfundet går ud på, at hvert 7. menneske har denne virus i sig uden at vide det - ikke engang et barn tror på sådan noget vrøvl).

Men som nævnt, denne såkaldte virus varianten SARS-COV2/COVID19 er aldrig blevet isoleret, og disse afsløringer burde være fakta nok til at stoppe dette gigantiske bluffnummer.

Lidt om RT-PCR tester

RT-PCR tester kan ikke benyttes til at stadfæste diagnoser med. COVID19 er aldrig blevet stadfæstet videnskabeligt som en sygdom, fordi en virus kræves isoleret først i henhold til Kochs Postulatum, og er et ufravigeligt krav for at kunne stadfæste, om der virkelig eksisterer en ny virus. Men denne fremgangsmetode har aldrig fundet sted vedrørende denne formodede COVID19 virus.

RT-PCR tester er totalt uegnede til at stille en diagnose med ifølge Kary Banks Mullis, som var manden der opfandt RT-PCR metoden og vandt en nobelpris for sin opfindelse. Dvs., at disse falske læger og sundhedsmyndigheder benytter sig af en testform der ikke er egnet til at stille en diagnose med, men man bilder folk ind alligevel, at de er smittede med virussen. Tænk en gang, at selv læger og sundhedsvæsener skal være medvirkende til sådanne kriminelle handlinger og forbrydelser?

Desværre kan PCR testen misbruges til at manipulere med resultaterne, fordi testeren selv kan afgøre hvor mange positive tester han vil have i hus. PCR processen replikerer områder omkring DNA/RNA, og replikerer man f. eks. 30 gange, testes alle negativ, men replikerer man f. eks. 60 gange, testes alle positiv.

”Kary Banks Mullis” var en amerikansk biokemiker, der modtog nobelprisen i kemi i 1993 sammen med Michael Smith for sin opfindelse af gen-opformeringsteknikken RT-PCR. Han modtog også Japan Prize i 1993.

RT-PCR testen måler ikke nogen virus, men måler kun et tifældigt udvalgt protein. På grund af denne farce, er de fleste, som får en positiv testmelding, også fuldstændig raske. Som nævnt, så var det manden, der opfandt RT-PCR testen, der selv kom med meldingen om, at RT-PCR testen var ubrugelig til at teste for virusser, fordi denne form for test ikke er i stand til at skelne mellem Influenzavirus, coronavirus, forkølelsesvirus, HIV/AIDS, kræft, malaria o.s.v..

Så er der spørgsmålet om, hvorfor benytter man sig så af denne form for test, når den ikke kan benyttes til formålet? Svaret er enkelt. Testen bliver brugt til formålet som den er konstrueret til. Dette som vi har været vidne til i månedsvis, er dette som kaldes for en ”False Flag operation”. Det man egentlig gør er, at man skræmmer befolkningen fra vid og sans med en rædsom dødsensfarlig virus som ikke eksisterer, og så er folk flest villige til at lade sig teste frivilligt, men man tester ikke for virus, men derimod indsamler man DNA/RNA fra folk med et helt andet formål som man intet snakker om, og gemmer disse DNA/RNA i en databank til senere brug med helt andre formål.

Elers kan oplyses, at der findes ikke noget videnskabeligt grundlag for at have handlet således som man har gjort vedr. denne falske pandemi, og som myndighederne har praktiseret på ulovlig vis.

Kort fortalt, så er alt dette med COVID19 blot en camouflage for noget langt større og som bl.a. går ud på ”magt, penge og kontrol”, og at frarøve folk deres menneskerettigheder, frihed og selvbestemmelsesret. F. eks. har man vedtaget en lov i Danmark der tillader at tvangsvaccinere folk hvilket kan sammenlignes med en voldtægt, hvorved du sprøjter noget ind i et andet menneske imod dets vilje. (Sex kræver samtykke).

Derudover, så har man tilsidesat grundlovens bestemmelser uden at gennemgå den lovbestemte proces der skal til for at foretage en grundlovsændring. § 71.Stk. 1. ”Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse”.

En ændring af grundloven kræver, at Folketinget først vedtager forslaget til den nye grundlov. Så skal der udskrives valg til Folketinget. Efter valget skal det nye folketing også vedtage grundlovsforslaget, som ikke må være ændret i forhold til det oprindelige forslag. Til sidst skal der afholdes en folkeafstemning.”

Hvordan ”bypasser” man sådanne vigtige lovbestemmelser? Jo, man opfinder blot en skræmmende løgn der får folk stiltiende at acceptere disse ”ulovlige grundlovsændringer”.

Statsforbrydelserne er en realitet og i fuld gang. Lovløsheden har rejst sin forbryderiske trone!

Símun A. Klein

Kildelink: https://medwatch.dk/samfund/article12181422.ece