Tað riggar í løtuni ikki at leggja lesarabrøv á Lesarin.fo umvegis Facebook.

Fyribils skulu lesarabrøv sendast til redaktion@knassar.fo, so leggja vit tað út fyri teg.

Må en lagmand lyve og bedrage? (24)

2015-09-11 18:04

Det tog altså næsten fire år at få svar på dette spørgsmål....

Det har været en meget mærkelig oplevelse at se, hvordan Samgongan regerede. Det var ikke let at se, at vi har et demokrati. Det foregik nemlig på samme måde som i Central-komitéen i det gamle Sovjetunionen. En lille gruppe personer lovgav helt uden hensyn til fornuft, fakta og eksperters udsagn. Deres eneste mål var at tilgodese sig selv og medlemmerne af deres mafia.

Oven i dette havde vi så en landsbytosse, som gik og sagde en masse mærkelige ting.

JEG HAR IKKE TÆNKT MIG AT ANGIVE DEN NØJAGTIGE DIAGNOSE, MEN UD FRA DET FØLGENDE MÅ DET STÅ KLART, AT DER ER NOGET HELT GALT I KAJ LEOS HOVED:

Kaj Leo sagde, at hans firmaer ikke skyldte nogen noget. Det viste sig, at firmaernes gæld var større end 50.000.000 kr. Det kan vist ikke lade sig gøre at være uvidende om en sådan gæld....

Kaj Leo foregav at være uvidende om, at han var bestyrelsesformand, og at han havde ansvaret for sine firmaers gæld. Han opførte sig i den forbindelse som et lille barn.

Kaj Leo sagde offentligt, at han ville udlevere regnskaberne for sine firmaer. Han blev imidlertid ved med at lyve om dette, og massemedierne fik aldrig indsigt.

Kaj Leo sagde i Eik-skandalen: “Hver en sten skal vendes”. Derefter undskyldte hans sig med, at han ikke kunne få nogle fra Sambandsflokkins lagtingsgruppe til at stemme for det. Det er selvfølgelig latterligt. Havde Kaj Leo spurgt, havde han fået sine stemmer.

Så var der løgnen i foprbindelse med, at Kaj Leo kiggede direkte ind i kameraet og påstod, at han var uvidende om en kritisk forside på “Sosialurin” Da journalisten stillede sig tvivlende, gentog Kaj Leo løgnen. Da journalisten så spurgte, om ingen af hans medarbejdere havde set forsiden, løj Kaj Leo igen og sagde “Nej”.

DET ER BEVIST MED 100% SIKKERHED, AT KAJ LEO LØJ, MEN DEN DAG I DAG VIL HAN IKKE INDRØMME DET!

Så var der episoden, hvor Kaj Leo fra lagtingets talerstol gjorde tykt grin med Hans Peter Joensen fra SSL. For det første er det forbryderisk uetisk at gøre grin med navngivne personer, som ikke kan forsvare sig. For det andet viste det sig, at det var Kaj Leo, som ikke havde forstand på regnskaber.

Kaj Leo har aldrig undskyldt dette.

Tværtimod skrev han på selve valgdagen således om episoden: “Eg havi ongan persón spilt út tað er ikke rætt.”

SELV OM VI ALLE SÅ PÅ TV, AT DET VAR DET, HAN GJORDE!

ENDELIG VAR DER GAMMELTOFTS KLARE OG TYDELIGE KONKLUSION: LAGMAND KAJ LEO HOLM JOHANNESEN LØJ GENTAGNE GANGE FOR LAGTINGET!

Til dato har Kaj Leo nægtet at erkende, at han har løjet. Han har bare “viderebragt forkerte oplysninger”.

SÅDAN OPFØRER EN NORMAL VOKSEN PERSON SIG SIMPELTHEN IKKE!

SELVFØLGELIG IKKE!

DET SIGER SIG SELV, AT DER ER NOGET HELT GALT I KAJ LEOS HOVED....

Alt dette, og mange andre grimme ting, har Sambandsflokkins lagtingsgruppe kunnet følge på nærmeste hold.

De har vidst alt om, at Kaj Leo er usympatisk, utroværdig og utilregnelig.

ALLIGEVEL STEMTE ALFRED OLSEN, ROSA SAMUELSEN, HELGI ABRAHAMSEN, EDVA JACOBSEN, JÓNA MORTENSEN OG GERHARD LOGNBERG IMOD ET MISTILLIDSVOTUM TIL KAJ LEO.

DE VIL ALTID, SAMMEN MED JÓGVAN Á LAKJUNI, JENIS AV RANA OG BILL JUSTINUSSEN, STÅ SOM EN SKÆNDSEL FOR DEMOKRATIET, DA DE GJORDE DET LOVLIGT AT LYVE I LAGTINGET.

At tillade løgne i lagtinget er at fjerne selve grundlaget for demokratiet.

Hvordan skal det kunne fungere, når folket ikke kan stole på folkets forlængede arm?

Disse 9 mennesker gjorde det selvfølgelig, fordi de så deres egen fordel ved at gøre det, men at tilsidesætte folkets krav for egen vinding er i min verden det samme som at være korrupt.

Sambandsflokkins vælgere havde åbenbart spottet, hvem der var korrupte, for Alfred, Rosa, Helgi, Edva, Jóna og Gerhard blev alle nedstemt. Forbøffende godt set af vælgerne!

Desværre røg Eivind Jacobsen, efter min mening den eneste troværdige sambandsmand i lagtinget, med i svinget. Synd, men færdes man blandt banditter, risikerer man altså at komme galt af sted.

Jógvan klarede den.

Han har så mange brødre, som får deres del af kagen, og lidt til, så det kan ikke undre.

Jenis og bill klarede den også.

De sidder som to parasitter og snylter på religionen.

Det må have været personer som dem, en kendt danske præst tænkte på, da hun sagde: “Jeg vil hellere have en ærlig hedning, end en kristen Satan!”

SAMMENFATTENDE ER DET TANKEVÆKKENDE, AT NOGLE FÅ KORRUPTE PERSONER KAN SÆTTE HELE DEMOKRATIET UD AF SPIL....

TIL GENGÆLD ER DET UTROLIGT GLÆDELIGT, AT VÆLGERNE FORSTOD AT FJERNE DEN HÆRGENDE MAFIA!:) :)

VÆLGERNES DOM VAR KLAR OG TYDELIG:

EN LAGMAND MÅ IKKE LYVE OG BEDRAGE!

Til Kaj Leo: “Du kan sagtens narre alle folk i nogen tid, og nogle folk hele tiden, men du kan ikke narre alle folk altid.“