Um tú ikki hevur Facebook, kunnu vit leggja lesarabrævið inn fyri teg. Send lesarabrøv til redaktion@knassar.fo.

 


 

  

Soleiðis leggur tú á Lesaran

Tað er ókeypis at leggja lesarabrøv á lesarin.fo.

1. Rita inn umvegis Facebook
2. Ger eina yvirskrift
3. Legg mynd afturat
4. Skriva lesarabræv
5. Goym

  Privacy policy

Bedrageriet afsløret

2020-12-19 06:51

Nogle fakta vedr. Covid19 fake virussen og tilhørende fake testninger.

SARS-CoV2, en påstået virus som siges at være årsagen til sygdommen Covid19, men som de endnu aldrig har isoleret, oprenset og været i stand til at fremlægge fuld videnskabelig dokumentation på, at den faktisk eksisterer.

Man kan f. eks. høre medierne bebude, at 3000 er smittede med coronavirus siden i går, men hvad betyder det egentlig?

Hvor ved de fra, at alle disse personer er blevet smittet siden i går?

Fakta Tjek:

Ofte kan der gå dage og uger fra man smittes med noget indtil sygdommen bryder ud. Det er næsten umulig at sige, hvilken dag smitten skete.

Der findes flere alvorlige problemer med RT-PCR testen:

1). RT-PCR testen kan ikke fortælle om en person er syg, vil blive syg eller kan smitte andre.

2). RT-PCR testen kan ikke skelne mellem gamle viruspartikler, som vi alle sammen ophober gennem livet, og en levende virus.

3). Det RT-PCR testen måler, er slet ikke nøjagtigt.

4). RT-PCR-testen fortæller dig ikke, at du er syg, og den fortæller dig ikke, at den ting, du endte med, ville virkelig skade dig eller noget lignende!

5). Kort fortalt, så er RT-PCR konstrueret til forskning og absolut ikke til diagnostering.  

Der afsløres 10 flere af slagsen sidst i artiklen.

Skaberen af RT-PCR testen (Kary Banks Mullis) advarede udtrykkeligt om, at denne test var beregnet til forskning og ikke til diagnostik.

Da en positiv RT-PCR-test ikke automatisk indikerer aktiv infektion eller infektivitet, (dvs. de karakteristika ved en mikroorganisme, som gør denne i stand til at inficere en modtagelig vært), retfærdiggør dette ikke de trufne sociale foranstaltninger, der udelukkende er baseret på disse falske tests.

RT-PCR testen måler ikke nogen virus, men måler kun et tifældigt udvalgt protein. På grund af denne farce, er de fleste, som får en positiv testmelding, også fuldstændig raske. Som nævnt, så var det manden, der opfandt RT-PCR testen, der selv kom med meldingen om, at RT-PCR testen var ubrugelig til at teste for virusser, fordi denne form for test ikke er i stand til at skelne mellem Influenzavirus, coronavirus, forkølelsesvirus, HIV/AIDS, kræft, malaria o.s.v..

”Kary Banks Mullis” var en amerikansk biokemiker, der modtog nobelprisen i kemi i 1993 sammen med Michael Smith for sin opfindelse af gen-opformeringsteknikken RT-PCR. Han modtog også Japan Prize i 1993. Derfor siger det sig selv, at opfinderen selv burde vide hvad hans egen opfindelse var beregnet til, ikke sandt?

Og for nylig har retten i Portugal dømt RT-PCR testen fuldstændig ubrugelig til formålet eftersom at testen viser over 97% falske positiv, hvilket samsvarer fuldstændig med hvad opfinderen selv sagde om sin egen opfindelse. Ny dom, ny forsking: Coronatesten kan ikke bevise, om du har corona | PerBraendgaard.dk 

Endvidere har videnskabsfolk fremlagt et såkaldt ”peer review” hvor det fremgår, at de kan påpege 10 alvorlige problemer med RT-PCR testen, men i stedet lytter man til de ufaglærte løgnere der styrer samfundet i rigsfællesskabet. Mette Frederiksen har for åben skærm indrømmet, at en bred myndighedsgruppe giver regeringen ordrer om, hvad der skal ske i forbindelse med fake Covid19 og dets løgnagtige videreudvikling, men hun vil ikke ud med hvem denne brede myndighedsgruppe er. https://youtu.be/ytzl8neBAm4  

Derfor må den danske regering og dets undersåtter betragtes som de ansvarlige for de tusindvis af selvstændige konkurser, arbejdsløse, selvmord, ødelagte familier og traumatiserede børn, unge og ældre. Dvs., at både myndighedspersoner og tilhængere af Covid19 løgnen, har nu gjort sig skyldige i mord og drab på grund af diverse restriktioner m.m., men endnu er ingen død af selve virussen eftersom der ikke findes nogen beviser for, at den eksisterer. Og den eksisterer ikke.

Fakta tjek:

A). Forventet gennemsnitslevealder i Danmark er 81 år.

B). Gennemsnitsalderen for dem der døde ”MED” en såkaldt Covid19 positiv test (som selvsagt var fake), var 82 år.

C). Størstedelen af dem der døde ”MED” Covid19 på dødsattesten (selvsagt fakeprognose), havde i forvejen en eller flere alvorlige kroniske sygdomme.

SSI - Statens Serums Institut:

Influenza I sæsonen 2017/2018: Estimeret dødelighed relateret til influenza: 2.822 døde svarende til 48,8 døde pr. 100.000 indbyggere.

Covid19 fake statistikker: Antal døde ”i relation” til Covid19 pr. 5. oktober 2020: 659 døde svarende til 11,4 døde pr. 100.000 indbyggere.

Der døde altså 4 gange så mange pga. den årlige influenza, som der efter sigende døde MED Covid19 pr. 5. october 2020. Hertil skal tilføjes, at ingen af disse 659 døde AF Covid19, kun MED Covid19, hvorved det hele alt med Covid19 er et løgnescenarie eftersom Covid19 ikke eksisterer.

Spørgsmål:

Hvem står til at tjene milliarder af kroner på de testkit, vacciner og ID teknologi m.m., der udrulles over hele planeten i forbindelse med Covid19?

Fakta:

Smittede betyder blot positive test.

Positive test betyder ikke syge mennesker.

RT-PCR testen er fuldstændig uegnet til formålet med over 97% falske positive.

Selv frugter, cola, motorolie samt en masse andre ting og sager er testet positive for Covid19. 

Statsforbrydelserne er en realitet og i fuld gang. Lovløsheden har rejst sin forbryderiske trone!

Synden/lovløsheden har sin egen lønningsdag.

Men domstimen er også fastsat.

 

Link 1:  https://youtu.be/-TKrtXM2ceI

Link 2: Corman_Drosten_artikel_original_eurosurv-25-3-5.pdf (dkdox.tv)

Link 3: Retraction_Letter_by_ICSLS_-_Corman-Drosten_et_al.pdf (dkdox.tv)

Link 4: https://www.bitchute.com/video/h9PeS9ylfPcL/

Peer Review dokumentet hvor jeg nedenunder har oversat de 10 afslørende fejl, som RT-PCR testen indeholder udover de førnævnte. Tænk lige en ekstra gang, den indeholder 10 fejl hvilket gør testen til et ubrugeligt instrument til at stille diagnoser med. Dette Covid19 svindelnummer er nu for stedse afsløret. I, som styrer samfundet er både kriminelle, terrorister og mordere. Review_Report_by_ICSLS_-_Corman-Drosten_et_al.pdf (dkdox.tv)

SAMMENDRAGSKATALOG MED FEJL, der findes i papiret Corman-Drosten-papiret indeholder følgende specifikke fejl:

1. Der findes ingen specificeret grund til at bruge disse ekstremt høje koncentrationer af primere i denne protokol. De beskrevne koncentrationer fører til øgede uspecifikke bindinger og PCR produktforstærkninger, hvilket gør testen uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virus.

2. Seks uspecificerede vaklende positioner vil indføre en enorm variation i den virkelige verden laboratorie-implementeringer af denne test. Den forvirrende ikke-specifikke beskrivelse i Corman-Drosten-papir er ikke egnet som en standard operationel protokol der udfører testen, og er uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virussen.

3. Testen kan ikke skelne mellem hele virussen og virale fragmenter. Derfor kan testen ikke bruges som en diagnose for intakte (infektiøse) vira, hvilket gør testen uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virus og udlede konklusioner om tilstedeværelse af en infektion.

4. En forskel på 10° C med hensyn til udglødningstemperaturen Tm for primerpar1 (RdRp_SARSr_F og RdRp_SARSr_R) gør testen også uegnet som en specifik diagnostik værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virus. Revisionsrapport fra et internationalt konsortium af forskere inden for biovidenskab (ICSLS) - Corman-Drosten et al., Eurosurveillance 2020 (Opdateret: 29.11.2020).

5. En alvorlig fejl er udeladelsen af ​​en Ct-værdi, hvor en prøve betragtes som positiv og negativ. Denne Ct-værdi findes heller ikke i opfølgende indsendelser, der gør testen uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virussen.

6. RT-PCR-produkterne er ikke valideret på molekylært niveau. Denne kendsgerning gør protokol ubrugelig som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virussen.

7. RT-PCR-testen indeholder hverken en unik positiv kontrol til evaluering af dens specificitet for SARS-CoV-2 eller en negativ kontrol for at udelukke tilstedeværelsen af  ​​andre coronavirus, hvilket gør, at testen er uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virussen.

8. Testdesignet i Corman-Drosten-papiret er så vagt og mangelfuldt, at man kan gå ind snesevis af forskellige retninger; intet er standardiseret, og der er ingen SOP (Standard Operating Procedure). Dette sætter et meget stort spørgsmålstegn ved testens videnskabelige gyldighed og gør den uegnet som en specifik diagnostik værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virus.

9. Mest sandsynligt blev Corman-Drosten-papiret ikke peer-reviewed ved testen og derfor uegnet som et specifikt diagnostisk værktøj til at identificere SARS-CoV-2-virussen.

10. Vi finder alvorlige interessekonflikter for mindst fire forfattere, ud over det faktum at to af forfatterne til Corman-Drosten-papiret (Christian Drosten og Chantal Reusken) er medlemmer af redaktionen for Eurosurveillance. En interessekonflikt blev tilføjet den 29. juli 2020 (Olfert Landt er administrerende direktør for TIB-Molbiol; Marco Kaiser er seniorforsker ved GenExpress og fungerer som videnskabelig rådgiver for TIB-Molbiol), der ikke blev erklæret i originalversion (og mangler stadig i PubMed-versionen); TIB-Molbiol er virksomheden som var "den første" til at producere PCR kits (Light Mix) baseret på protokollen offentliggjort i Corman-Drosten manuskript, og ifølge deres egne ord distribuerede de disse PCR-testkits, inden publikationen overhovedet blev indsendt; yderligere, Victor Corman & Christian Drosten undlod at nævne deres anden tilknytning: det kommercielle testlaboratorium “Labor Berlin”. Begge er ansvarlige for virusdiagnostikken der, og virksomheden fungerer inden for realtids PCR-test.

Hermed er det afsløret, at det lockdown der blev sat i gang i marts måned 2020, udelukkende var baseret på løgn og bedrageri.

Símun A. Klein