Um tú ikki hevur Facebook, kunnu vit leggja lesarabrævið inn fyri teg. Send lesarabrøv til redaktion@knassar.fo.


 

Soleiðis leggur tú á Lesaran

Tað er ókeypis at leggja lesarabrøv á lesarin.fo.

1. Rita inn umvegis Facebook
2. Ger eina yvirskrift
3. Legg mynd afturat
4. Skriva lesarabræv
5. Goym

  Privacy policy

Áður eftirlýsing

2018-04-23 15:29

 Efterlysning!Efter mange år har jeg tænkt på med stor forundring over, hvor blev de mange kroner af, som de færøske fiskere har erlagt fra oprindelse af lovbestemt betalning til den færøske A kasse (ALS)
Når jeg stiller dette spørgsmål, så er det alene fordi jeg har observeret, at igennem alle disse år har dette lovbestemte lovforslag gennemført af det færøske lagting, ikke betalt en krone tilbage til disse fiskere i situationer, som arbejdsløse et vist tidsrum.
Jeg vil hermed frembringe denne anmodning til følgene parter, der har denne tilknytning til dette emne, som er følgende Føroya Løgting- Føroya Fiskimannafelag-Føroya Reiðarafelag- Arbeiðs loysisskipanin. Det er på dansk det færøske parlament-fiskeriforeningen-rederisforeningen-A kasse styret.
Hvor mange millioner er erlagt igennem alle disse år fra dens begyndelse over til ALS systemet fra de involverede parter går udfra dem der har erlagt disse summer er fiskerne samt rederierne.
Jeg vil formode, at de færøske fiskere har et direkte krav på dette tyveri bliver opklaret, som snarest og at de her mange millioner bliver erlagt tilbage til den færøske fiskeri forening, fordi lad os ikke glemme, lovbestemt tyveri er lige så ulovligt som alt andet tyveri. De som er personligt ansvarlige i det her tyveri, er de færøske politikere ingen tvivl om det, de har både sat lovgivningen igang og de har igennem alle disse år været vel vidende om dette vel planlagde tyveri fra dens oprindelse.
Svar kræves tilbage af alle involverede parter og at hver eneste krone tilbagebetales med renters renter til fiskernes fagforening som snarest og at fremover bliver fiskerens A kasse system administreret af selvsamme fagforening således gives almindelig fornuft den rigtige mening.Med venlig hilsen,Kristian Sofus Midjord